Pályázatok írása, íratása

Ha a pályázatkereséssel, pályázatírással nem Te bajlódsz, hanem szakemberre bízod, időt és energiát takarítasz meg, melyet pihenésre vagy a vállalkozásod építésére fordíthatsz. Emellett nyugodtan is alhatsz, mert a pályázat jó kezekben van.

Ha mégis Te szeretnéd összeállítani a pályázatot, konzultáció segítségével ellenőrizheted, hogy az megfelelő lett-e?

1997 óta foglalkozom pályázatírással, 2004 óta, első gyermekem születése óta, otthonról dolgozom. Rendszeresen készítek civil és non-profit szervezetek, valamint mikro- és kisvállalkozások számára pályázatokat, adok pályázatkészítési tanácsokat.

Tevékenységemet 3 kis gyermek mellett saját vállalkozás keretében végzem, így tudom, hogy egy vállalkozás működtetése milyen feladatokkal, anyagi terhekkel jár.

2008-ban indítottam el szakmai blogomat és készítettem el saját honlapomat, ekkor kezdtem el aktívan építeni vállalkozásomat.

Az elmúlt évek alatt megtapasztaltam, hogy egy vállalkozás indításakor és működtetésekor milyen fontos a megfelelő segítség, ezért küldetésemnek tekintem, hogy tapasztalataimat, szaktudásomat megosztva segítsek másoknak vállalkozásuk és szervezetük indulásakor és működtetésekor.

Vállalom, hogy:

  • egy előminősítő kérdőív segítségével felmérem, szervezeted vagy vállalkozásod jogosult- e pályázatokra, és javaslatokat teszek arra, milyen pályázatot érdemes elkészítened. Ez a szolgáltatásom a Kisvállalkozz Okosan.hu hírlevél olvasóinak díjmentes.
  • igény esetén elkészítem a teljes pályázati anyagot, a támogatás elnyerése esetén segítséget nyújtok egészen a szerződéskötésig.
  • ha csupán arra van igényed, akkor konzultáció keretében ötleteket, tanácsot adok, hogyan készítsd el pályázatodat, sőt ha kéred, vállalom a teljes pályázati anyag beadás előtti átnézését, korrektúráját.
  • Hamarosan megvásárolható lesz a Pályázatírás 1x1 tananyagom, amelyből magad is megismerkedhetsz a pályázatírás alapjaival, megtanulhatod, hogyan töltsd ki a pályázati adatlapot, hogy az megfelelő legyen. Sok apró, hasznos gyakorlati tippet, „kulisszatitkot” tudhatsz meg.

Jakab Emese
pályázatíró, szaktanácsadó
profipalyazatok.hu